29 Januari, 2020 De bomen hebben Jullie hun Zegen gegeven

29 Januari, 2020 De bomen hebben Jullie hun Zegen gegeven
Net Van Licht – Nieuwsbrief  29/01/2020
 

De bomen hebben Jullie hun Zegen gegeven

De dag na alle samenkomsten over de hele wereld, toen we het Net of Licht geactiveerd hebben voor de bomen, vroeg ik de Grootmoeders of er iets was dat ze ons wilden vertellen.

“Jullie groep in Laguna Woods heeft het goed gedaan,” zeiden ze. “Iedereen werkte samen en jullie hebben bereikt wat we jullie gevraagd hadden te doen. Vele bomen zijn nu verbonden met het Net van Licht. Ga ermee door,” zeiden ze.  “Blijf iedereen oproepen dit werk te doen. Ieder mens die begrijpt wat we aan het doen zijn, die zich verbindt aan het steunen van deze beweging richting de eenwording met de Natuur is nodig. Ieder van jullie die gister samen waren in deze opdracht en vele anderen die met jullie meededen. Gisteren is de kaart van de wereld opgelicht!
“En nu,”
zeiden de Grootmoeders, “zal ieder van deze mensen deze connectie met de Natuur met zich meedragen. De connectie is verankerd in hen en zij zullen dat met zich meedragen, overal waar ze naartoe gaan. Van nu af aan, zal waar hun oog op valt, wat in hun gedachten is en wat hun handen aanraken deze zegen van de bomen ontvangen,” en ik keek in verbazing op. “De bomen zegenden ons?” zei ik met verwarring in m’n stem.  “Ja,” ze lachten. “Je wist het niet, maar gisteren hebben de bomen jullie hun zegen gegeven!

“Jullie dachten dat we jullie samengeroepen hadden om dienstbaar te zijn voor het plantenrijk. Jullie dachten dat jullie dit aan het doen waren om onze planeet te helpen, om te bomen te ondersteunen. Welnu,” zeiden ze, “dat waren jullie aan het doen EN het was jullie brandend verlangen om de bomen te helpen, en dat verlangen opende jullie harten zo ver dat de bomen in staat waren jullie harten te vullen. Bijvoorbeeld,” zeiden ze, “toen jullie gisteren in stilte bij die oude plataan zaten, heeft zij zich diep met jullie verbonden. Ze heeft jullie gevuld en gezegend.

“We hebben jullie vele keren verteld dat ‘Het moment van geven is het moment van ontvangen,’ en dat is gisteren opnieuw bewezen waar te zijn. Zodra jullie harten zich in gebed openden en toen jullie water aanboden aan die oude moederboom, gaf Zij aan jullie en nu,” ze glimlachten wetend en schudden hun hoofden, “zul je nooit meer dezelfde zijn. Je zult nooit meer onverschillig staan tegenover de natuur in al haar vormen. Je zult je nooit meer afgescheiden van haar voelen. Gisteren heeft ze je naar huis geroepen, naar huis met haar. Voel dat nu,” zeiden ze en ik sloot m’n ogen en richtte mijn aandacht naar binnen. “Voel haar armen om he heen, voel hoe haar hart omgeven is met het jouwe. Je ademt met haar,” zeiden de Grootmoeders. “Je bent familie nu en zal dat voor altijd zijn.”
Toen stonden ze stil en bleven me aankijken, gaven me een lange, lange blik. En ik begreep uit hoe ze me aankeken, dat wat ze mij nu vertelden, voor iedereen bestemd was. “We zijn in jullie levens gekomen,” zeiden ze “om liefde aan je te brengen, om een einde te maken aan angst en je te doen ontwaken voor de vreugde van een liefdevolle familie. Je bent deel van de levensfamilie, en door het werk dat je gisteren hebt gedaan, bestaat je familie nu ook uit de gehele natuur. In de dagen, weken en maanden die komen, zul je dit meer en meer gaan herkennen. En dat zal je heel gelukkig maken. ” En terwijl ze me vervolgens met hun hart zichtbaar in hun ogen aanstaarden, zeiden de Grootmoeders: “Welkom thuis.”

Om meer te leren over het werk van de Grootmoeders of hoe je met het Net van Licht kan werken, ga dan naar www.netoflight.org www.netvanlicht.nl  of www.degrootmoeders.be

Je mag deze tekst met anderen delen, maar kopieer dan alsjeblieft wel de tekst als één geheel en stuur ook onze website-links mee.

 
Dieren die elkaar helpen tijdens de branden in Australië

Brief uit Australië

“Het regent nog steeds. Twee nachten geleden viel er 5 inches in 6 uur tijd. In sommige gebieden vielen er 12 inches. Onze dam, die zo goed als leeg was, is nu op één nacht bijna vol. Sommige bronnen die in deze dam uitmonden lopen ook weer. De kikkers zijn op hol geslagen en hebben eieren gelegd in bijna alle vijvers (we hebben 13 vijvers en de dam). Jonge regenwoud bomen (we hebben hier veel her-beplanting gedaan in de afgelopen 8 jaar) die dreigden te sterven wegens watergebek zijn nu terug opgeschoten. Alles, inclusief wij zelf, slaakt een zucht van opluchting.

Er is licht aan het einde van de tunnel. Veel liefde en zegeningen voor iedereen die ons in het Net van Licht houden. Het maakt een verschil.

Het goede nieuws is dat er geen meldingen zijn van gewonde wombats. Hun gangen gaan diep onder de grond met vele tunnels die met elkaar in verbinding staan.  Ze hebben andere dieren met hen laten schuilen in deze gangen. Er zijn meldingen van een grote variatie aan dieren die uit deze holen kwamen nadat het vuurfront voorbij getrokken was. Ecidnas, reptielen, konijnen, en zelfs kleine wallabies om er enkele op te noemen.

Liefde en zegeningen,
Carole